Home / Despre Noi / Preturi / Contact                                                                                            Important de Stiut!

Cais / Pret: 17,00 Ron

Caisul este un pom de marime mijlocie cu o coroana larga si deasa. Frunzele au forma lanceolata cu o lungime medie de 8 cm. Florile sunt de culoare alba sau rozalie. Fructele carnoase care pot fi acoperite de peri, sunt de culoare galben portocalie, cu nuante rosii, au in centru un sambure dur.

SARUSI

Rosu Timpuriu. Fruct de marime mijlocie (35 gr), de forma ovoidala, culoare portocalie stratiata cu rosu carmin, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere:  I iulie.

 

SARUSI

Uriasa de Cegled. Fruct de marime foarte mare (50-80gr), forma ovoidal-turtita, culoare portocalie cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: II iulie.

 

SARUSI

Cea mai buna de Ungaria. Fruct de marime mijlocie spre mare (45 -50 gr), forma ovoidala, culoare portocalie si cu rosu carmin pe partea insorita, gust foarte bun Perioada de coacere: II iulie.

 

SARUSI

Pannonia. Fructele sunt mijlocii (45 gr.), forma ovoidala, culoare galben portocaliu si gust foarte bun.
Perioada de coacere:  II iulie.

 

SARUSI

Gonci Magyar . Fructele sunt mijlocii spre mare (45 - 50 gr), form ovoida, culoare portocalie cu rosu carmin pe partea insorita, cu aroma buna.
Perioada de coacere:  II iulie.

 

SARUSI

Bergeron. Fruct de marime mijlocie spre mare (40 -50 gr), forma ovoidala, putin alungita, culoare portocalie, cu gust bun.
Perioada de coacere:  III iulie.

 

SARUSI

Rozsakajszi. Fruct de marime mijlocie spre mare (35 -40 gr), forma turtita din lateral, culoare portocalie, pe partea insorita 40-60% cu rosu carmin, cu gust bun si aroma foarte buna.
Perioada de coacere:  III iulie - I august