Home / Despre Noi / Preturi / Contact                                                                                            Important de Stiut!

Cires / Pret: 22,00 Ron

Ciresul este un arbore ce atinge inaltimea de 15 - 20 m, mai rar ajunge sa aiba 30 de m. Pomul are o coroana circulara, sferica, crengile sunt in general scurte si groase. Coaja ciresului este friabila de culoare cenusiu roscata, tulpinile tinere au la inceput scoarta neteda urmand ca apoi scoarta sa devina zgrunturoasa. Frunzele sunt de formaoval alungita, zimtate pe margini si ascutite la capat. Lungimea frunzelor este intre 6 - 15 cm, iar latimea de 3,5 - 7 cm.

SARUSI

Bigarreau Burlat. Fruct : de marime mare (5 – 6gr), forma ovoidala, culoare rosie, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III mai - I iunie.

 

SARUSI

Valerij Cskalov. Fruct de de marime mare (5 -6 gr), de forma ovoidala, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III mai – I iunie.

 

SARUSI

Szomolyai Fekete. Fructele sunt mijlocii spre mare (5-6 gr), forma lata si turtita, culoare neagra, cu gust dulce si aroma unicata.
Perioada de coacere: I iunie.


SARUSI

Vega. Fruct de marime mare (6-8 g). Forma sferica usor turtita. Coaja tare, de culoare galben cu rosu, acoperit cu rosu marmorat. Pulpa tare, gust caracteristic, amarui.Perioada de coacere: II iunie.

 

SARUSI

Van. Fruct de marime mare, scurt cordiforme, de culoare roșu purpuriu cu pulpa pietroasă neaderentă la sâmbure. Perioada de coacere: III iunie.

 

 

SARUSI

Linda. Fruct sunt mari (7-9 gr), cordiforme, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III iunie.


--->

SARUSI

Germersdorf. Fruct de de marime mare (8-9 gr), cordiforme,  culoare rosu-carmin, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere:  III iunie - I iulie.

 

SARUSI

Hedelfingenj. Fruct de de marime mare, ovoid alungite, de culoare roșie negricioasă, pulpa roșie închisă pietroasă cu sucul colorat în roșu, semiaderentă la sâmbure.
Perioada de coacere:  III iunie - I iulie.

 

SARUSI

Katalin. Fruct de marime de marime mare (8-10 gr), de forma sferica, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III iunie - I iulie.